La Fontaine - https://www.restaurant-lafontaine.nl

Ga naar de inhoud

La Fontaine


La Fontaine
STIJLVOL GENIETEN

La Fontaine is het pareltje van het Bogaardplein in Rijswijk. Van oudsher een gezellig grand café. Tegenwoordig een restaurant met een zonovergoten terras. Koffie met gebak, een goed glas wijn, een uitgebreide bierkaart, een ontbijt en lunchkaart en vanaf 17 oktober een uitgebreide dinerkaart. Ook voor diverse arrangementen, zoals grand buffet, koffietafels, recepties en meer staat La Fontaine voor u klaar. Kortom een ruime keuze om even te ontspannen. Dit alles geserveerd met een glimlach door ons enthousiaste team.
La Fontaine, the place to be
GOEDE WIJN BEHOEFT GEEN KRANS

Heerlijk ontspannen op het terras of binnen in het restaurant, goede wijn hoort erbij. La Fontaine heeft een ruime keuze aan wijnen uit diverse landen. Veel van deze wijnen worden zowel per glas als per fles geserveerd. Zie onze wijnkaart voor uw keuze.
Kwaliteit is alles
KWALITEIT

Met ons team streven wij naar kwaliteit in alles wat wij u aanbieden. Een ervaren keukenbrigade, een chef kok die zo veel mogelijk verse producten verwerkt, een vriendelijke bediening en een ongedwongen sfeer. Dat is wat de directie van La Fontaine bedoelt met "KWALITEIT".
Terug naar de inhoud